Znów się wahałam… i tak długo, że pierwszy raz będzie grudniowy Korzenny Tydzień, nie listopadowy. Chciałam jednak, by chociaż trochę pokrywał sie z Majanowym Festiwalem Pierniczków, który zawsze ma miejsce w grudniu, a ostatecznie zmotywowały mnie pierwsze przejawy zimy za oknem (i oczywiście głosy wsparcia na FB: dziękuję wszystkim :*).
Zasady są proste: w czasie trwania Korzennego Tygodnia (6.12.-14.12.2014) należy przygotować korzenne danie, umieścić na blogu, koniecznie zamieścić we wpisie link/banner do akcji i poinformować mnie o fakcie dodając komentarz pod zaproszeniem lub wysyłając @ (ptasia3(at)wp.pl).
A oto największe wyzwanie pt. aktywny link do bannera (ale liczę na tzw. nowego Bloxa ;):
Related posts
Tagi
akcje blogowe bakalie bezmięsne chleb cytrusy czekolada desery korzenne kuchnia austriacka kuchnia brytyjska kuchnia francuska kuchnia polska kuchnia retro kuchnia włoska kuchnia świąteczna makaron mięso nabiał na drożdżach napoje na zakwasie nowalijki owoce pieczywo podróże przekąski przetwory domowe recenzje restauracje ryby strączkowe słodycze warzywa Weekendowa Piekarnia wykorzystanie resztek wypieki zioła zupa śniadanie