Szczypiorek i rzodkiewki = wiosna. Ponieważ dzisiaj pierwszy dzień czasu letniego, a obudziło nas słońce, to na śniadanie był twarożek ze szczypiorkiem (serek wiejski i trochę twarogu chudego zmieszane z drobno posiekaną zieleniną), rzodkiewki, kawa z mlekiem, chleb domowy. I było to śniadanie do łóżka. W końcu – niedziela. Czasem można się porozpieszczać 😉
Related posts
Tagi
akcje blogowe bakalie bezmięsne chleb cytrusy czekolada desery korzenne kuchnia austriacka kuchnia brytyjska kuchnia francuska kuchnia polska kuchnia retro kuchnia włoska kuchnia świąteczna makaron mięso nabiał na drożdżach napoje na zakwasie nowalijki owoce pieczywo podróże przekąski przetwory domowe recenzje restauracje ryby strączkowe słodycze warzywa Weekendowa Piekarnia wykorzystanie resztek wypieki zioła zupa śniadanie